Google Adwords (SEA)

Zoekmachine Adverteren

Wil jij opvallen in de zee van informatie, links en advertenties op Google of Bing? Dan is SEA jouw antwoord.

SEA: adverteren in zoekmachines

Goede Search Engine Advertising helpt jou op weg naar die felbegeerde toppositie in zoekmachines.

De mogelijkheden voor het bereiken van de juiste doelgroep zijn eindeloos. Echter, SEA richtlijnen zijn continu aan verandering onderhevig. Daarom is het handig hulp van buitenaf in te schakelen. De Ad Managers kennen alle ins & outs van adverteren in zoekmachines om jouw doelgroep te bereiken!

Ons SEA team werkt volgens vaste richtlijnen:

OPZETTEN

Onze SEA experts kijken waar jouw doelgroep zit en hoe we deze het beste kunnen bereiken. We zetten de Google campagne voor jou in elkaar op het Google platform. Dit platform is voor jouw bedrijf toegankelijk omdat wij je graag betrekken bij de resultaten en uitgaven van je marketing budget. We staan voor transparantie, geen verrassingen!

AANLEVEREN

Niets zo leuk als zien hoe je advertenties het doen. Vandaar dat wij gedetailleerde rapporten en analyses aanleveren. Geen zorgen, we helpen jou deze te begrijpen zodat het bedrijf er sneller door kan profiteren en groeien!

ONTDEKKEN

Onze SEA experts beginnen bij de basis, namelijk: het in kaart brengen van het bedrijf, de doelen en de doelgroep. Hierop baseren we de SEA campagne voor optimaal resultaat.

DOORPAKKEN

Oké, leuk zo’n campagne denk je. Maar wat heb ik eraan? De rapporten van je Google advertenties laten zien:
✔ het online gedrag van jouw bezoekers (customer journey);
✔ hoeveel de bezoekers jou kostten;
✔ hoeveel ze opgeleverd hebben.

METEN IS WETEN

Met deze extreem kostbare informatie kunnen we de SEA campagne aanpassen en bijsturen.

Google Adwords & Bing

Gespecialiseerd in PPC

Clienten

Voor elke ondernemer die online meer rendement aan durft

Alle talen mogelijk

Nederlands, Engels, Spaans of Duits; geen grenzen bij Admanagers

Bing partner admanagers
Google developer admanagers
Google partner admanagers

Volgens Google leveren

Wij maar liefst 7%

Hogere Kwaliteit Bezoekers aan onze klanten

Dit hebben wij zelf niet verzonnen maar staat in onze Google Partner – Quarterly Business Review 2017. Hierin komt naar voren dat de kwaliteit van al onze campagnes over het algemeen 7 % hoger ligt dan andere marketing bureaus.

Dat betekent dat onze klanten voor hun campagnes meer kwalitatief bezoekers ontvangen. Een logisch gevolg is daarvan is meer contactmomenten = rendement.

En daar zijn wij best trots op.

Onze specialiteiten zijn:

✔ Google Adwords
✔ Google Mobile
✔ Google Display
✔ Google Shopping
✔ Google Video
✔ Google Analytics
✔ Google Developer

Kwaliteit, transparantie en rendement

Dat is wat wij nastreven met onze

Klanten

Alle disciplines zijn aanwezig: SEO, SEA, Social, Webdesigners en ga zo maar door. Vanuit een authentiek schoolgebouw in Zaandam wordt er voor onze klanten binnen de Benelux gewerkt aan enkel de beste resultaten!

Door onze lange training bij Google zijn de Admanagers vanaf het begin al Google Partner en beschikken wij over alle mogelijke specialisaties. Daarnaast zijn wij ook Bing Accredited Professional.

Onze campagne worden vanuit de complete bedrijfsvoering uitgezet en gaat verder dan alleen online. We houden van overzichtelijk en transparant. We houden van kwaliteit en lange termijn visie. Wij hebben deze kennis in huis, onder één dak. Dus ook één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Met mijn e-commerce een enorme groei mee gemaakt op het moment dat de Admanagers onze online strategie uitgezet hebben. Binnen 6 maanden zijn wij doorgegroeid tot top 3 van Nederland. Ze overtreffen telkens mijn verwachtingen, zijn realistisch en werken transparant.

BasEigenaar

Sinds wij met Admanagers werken, is onze online zichtbaarheid enorm gestegen. Het aantal patiënten neemt met de maand toe en hierdoor kunnen wij doorgroeien. Ook lekker dat alles uit handen wordt genomen.

KimEigenaar Mondhyginist Praktijk

We werken samen met geweldige klanten

Steigerdeals Admanagers
kok finance - admanagers
villa parnassia admanagers
strandhotel nassau bergen admanagers
hotel kogerstaete admanagers
janterbeek klant admanagers
adholiday admanagers
kooiladderspecialist admanagers